Startside
Nyheder
Program
Om klubben
Bestyrelsen
Fotos
Links
Madopskrifter
Stikord
Arkiv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

edb kursus!  
Er fuldt besat!!

 Der er en hel del der har forespurgt et EDB kursus. Vi har undersøgt mulighederne.

  Bent har kontaktet Halgård skole, men der har alle fået en bærbar PC som de fleste nok tager med hjem, da der jo er tale om et personligt lån. Mogens har kontaktet Aktivitets centret, de har et lokale med 5 stk. PC + 1 styre PC. Det lokale kan vi leje torsdag eftermiddag eller fredag formiddag eller eftermiddag. Et kursus er på 10 x 2 timer og koster 400 kr.

5 deltagere er jo ikke mange, så derfor har vi indgået en aftale med Metalskolen på Nybo Bakke. Her kan vi leje et lokale med 12 maskiner (+ en lærermaskine). Her kan vi kun leje pr. dag. Det bliver nok rigeligt, så Mogens har aftalt med skolen at vi kører 5 torsdage fra kl. 13 – 15, kaffepause med kage (incl. i pris) og derefter til kl. ca. 17. ved 12 deltagere vil prisen blive 385,00 kr. 

Vi starter den 5. oktober, derefter 12. okt. - 26. okt. – 9. nov. – og slutter den 7. dec. 

For at få mest ud af det skal vi måske nok deles op 2 grupper. 1 gruppe med nybegyndere der intet aner om en PC, men godt kunne tænke sig at lære det. Den anden gruppe for de der vil lære lidt mere, om f. eks. E-mail, søgning på nettet, regneark og hjemmesider på nettet, eller måske noget helt andet. Der er nok ingen der kan kalde sig helt udlært indenfor EDB, så derfor bliver det Mogens der vil stå for undervisningen.

Interesseret?

Skriv dig på listen, og kryds af hvilken gruppe du vil deltage i.

  Husk det er »først til mølle« der gælder!

Vil du vide mere? Så spørg Bent eller Mogens.