Startside
Nyheder
Program
Om klubben
Bestyrelsen
Fotos
Links
Madopskrifter
Stikord
Arkiv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyt om Bornholmerturen.

Den 15. - 19. august 2010.

Vi kan få vor morgensøvn den 15. august! Vi starter fra Mejdal Hallen kl. 10.30 . Når vi kommer ned omkring Vejle, holder vi en lille pause hvor Onsdagsklubben giver rundstykker, kaffen sørger du/i selv for. (Kan også købes i bussen). Kl. ca. 15 holder vi en forsinket frokostpause. Her vil vi nyde vor medbragte hjemmelavede madpakke, eller købe på stedet. Vi kører over Øresundsbroen til Ystad i Sverige. Vi skal med færgen kl. 18.45, (mødetid kl. 18.15). Ombord på færgen får vi en sandwich (sponseret af Skave Turistfart). Vi ankommer til Bornholm kl. ca. 21 og vil få serveret middag ca. ½ time senere.

 

Hotel Sandvig havn

Hotel Pepita

                                                                                

 Der er reserveret ophold på »HOTEL SANDVIG HAVN« , her har de 22 dobb. Værelser og 3 enkeltværelser. Grundet den store deltagelse, kan vi ikke alle bo på samme hotel, så nogle får værelser på »HOTEL PEPITA« , som ligger 150 m. derfra.

 Opholdet er med fuldpension, bestående af morgenmad og middag samt »smør selv« madpakker til udflugter og hjemrejse.

 Der arrangeres 2 udflugtsdage á 6 timer m. guide, samt en tur til Christiansø (her er prisen 180 kr. u. guide pr. person).

 BEMÆRK: De der vil med på turen til Christiansø, (det bliver onsdag den 18.), skal tilmelde sig i bussen på vej til Bornholm. Vi har reserveret ca. 50 pladser, da vi ikke kan være sikre på at få plads hvis vi først bestemmer os på dagen.

 Hjemrejse torsdag den 19. august. Afgang med hurtigfærge fra Rønne kl. 13.45. Pauser efter behov undervejs. Forventet ankomst Holstebro ca. kl. 21.00.  

Du skal huske:  

Kaffe til rundstykke og din »hjemmegjorte« madpakke.

Samt rigeligt med godt humør!

Har du spørgsmål til turen kontakt:

Mogens på tlf. 9742-4767 el. mail: 97424767@webspeed.dk

Gammel nyhed Tilbage til nyhedssiden Til arkiv