|
|
Hovedret
25
|
Farserede porrer |
|
Ingredienser: |
Antal
personer: 4 |
|
½
kg |
Hakket kalv/flæsk | |
2
stk. |
Æg | |
1 dl. | Bouillon | |
2 spsk. | Kikkoman soya | |
1
tsk. |
Groft salt |
|
1 tsk. | Peber (strøget) | |
1 stk. | Løg (stort, revet) | |
1 kg |
Gulerødder |
|
4 stk. |
Porrer |
|
1 dl. |
Rasp |
|
250
gr. |
Smør (til sovs) |
|
Fedtstof til stegning |
||
Fremgangsmåde: |
||
Skyl
porrerne, og rens dem. Skær dem i stave af ca. 7 cm. længde,
og kog dem i letsaltet vand, ca. 10 minutter, til de er møre. Skrab
eller skræl gulerødderne og skær dem i passende stykker, kog dem i
porrevandet når porrerne er møre og taget op. Bliver
der fars i overskud, kan du lave frikadeller af resten. Nogle spiser kartofler til, det er faktisk synd for retten.
|
Tilbage til arkiv Til top Til opskriftindex
Æblekage
med
|
billede
senere
|
Ingredienser: |
Antal
personer: 4 |
|
6 stk. | Røde æbler | |
2 tsk. |
Kartoffelmel |
|
2 spsk. |
Sukker |
|
1 tsk. |
Kanel |
|
½
- 1
bæg. |
Creme fraiche 9% |
|
1 tsk. |
Vanillesukker |
|
Låg: |
||
150 gr. | Mel | |
100 gr. |
Mørk Farin |
|
50 gr. |
Kokosmel |
|
50 gr. |
Margarine/smør |
|
1 stk. | Æg | |
Fremgangsmåde: |
||
Tilbered
først dejen. Alle
ingredienser æltes sammen i en skål. Sættes evt på køl mens æblerne
ordnes.
|
Tilbage til arkiv Til top Til opskriftindex
Vil du vide mere? Så spørg Bent 9740-3560 eller Mogens 9742-4767.