|
|
Hovedret
35
|
Pizza
bøffer
|
|
Ingedienser: |
Antal personer: 4 |
Ca.
500 gr.. |
Hakket oksekød |
1
1/2
tsk. |
Salt |
1/2 tsk |
Peber |
1 1/2 dl. |
Mælk |
1 1/2 spsk. |
Hakket løg |
20 gr. |
Margarine |
3 spsk. |
Rasp |
1 stk. |
Æg |
Sauce: |
|
1
stk. |
Hakket løg |
1 tsk. |
Oregano |
1 fed |
Presset el. fintrevet hvidløg |
250 gr. |
Champignon |
1 ds. |
Hakkede tomater |
1 spsk. |
Tomatpuré |
20 gr. |
Margarine |
1 tsk. |
Groft salt |
Groftkværnet peber | |
Tilbehør: |
|
2
ps. |
Ris |
Fremgangsmåde: | |
Raspen udblødes i mælken. Kødet røres med rasp, æg, løg og krydderier. Kødet formes til 8 små bøffer som brunes på en pande i margarinen. Sauce: Rens og evt. del champignonerne, svits dem på en pande sammen med løg og hvidløg i margarine. Tilsæt tomat, puré og krydderier og lad saucen småkoge i ca. 5 min.Hæld saucen over bøfferne, som steger færdige i saucen i 4-5 minutter. Risen tilberedes efter anvisningen på pakken.
|
Tilbage til arkiv Til top Til opskriftindex
|
|
Ingedienser: |
|
4
stk. |
Butterdejsplader (frosne) |
ca. 1/2 kg. |
Frugt |
1 stk. |
Æg til pensling |
Créme: |
|
2
stk. |
Æg |
3
spsk. |
Maizena |
2 spsk. |
Sukker |
5 dl. |
Mælk |
1 tsk. |
Vanillesukker |
250 gr. |
Creme fraiche 18 % |
Fremgangsmåde: |
|
De
optøede butterdejsplader lægges i forlængelse af hinanden, så de korte sider
overlapper hinanden med 1 cm. Kanterne kan evt. fugtes med lidt vand så de »limes«
sammen. Pladerne rulles ud så de passer til en bageplade, kanterne skæres af
ca. 1½ cm. som lægges på som kanter. Bunden prikkes med en gaffel, bund og
kanter pensles med æg. Bages ca. 15 min. ved 200º.
|
Vil du vide mere? Så spørg Bent 9740-3560 eller Mogens 9742-4767.