Startside
Nyheder
Program
Om klubben
Bestyrelsen
Fotos
Links
Madopskrifter
Stikord
Arkiv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S O M M E R T U R  2 0 0 8 !  

2-dages tur til

Nordjylland og Læsø

den 20 - 21.august 2008  

Vi kører med bus fra   MEJDAL HALLEN kl. 9,30   

Vi kører nordpå ad hovedvej 11 og finder et sted, hvor vi indtager vor medbragte formiddagskaffe, Klubben giver rundstykker. Derefter kører vi til Nr. Vorupør hvor vi skal nyde vor medbragte madkurv  i cafeteriet og se hvad der rører sig i »NORDSØ AKVARIET«.  Der er kun plads til 25 pers. i cafeteriet, så den mest sultne halvdel spiser først, mens resten ser akvariet først. Fra Nr. Vorupør kører vi til »ANNE JUST'S HAVE « i Hune. Når vi har set det spændende sted og fået vor eftermiddagskaffe kører vi mod Hjørring, her vil der blive lejlighed til at se på byen på egen hånd. Kl. 17.00 kører vi fra Hjørring mod Frederikshavn, hvor vi skal have fundet vore værelser på Hotel »HERMAN BANG« og have en god middag.

Torsdag morgen skal vi tidligt op!!  

Vi skal med Læsø båden kl. 7.50, og være der 15 min. før afgang.

På Læsø venter bussen på havnen.  Vi får en bestemt ikke kedelig guidet rundtur på ca. 4 timer. Her skal vi blandt andet se Museumsgården , gamle huse med tang tag,  vi skal se hvordan de fremstiller det kendte Læsø-salt og mange andre ting. Vi holder en frokostpause undervejs (for egen regning).  

Kl. ca. 17. ankommer vi igen til Frederikshavn. Her venter vor Skave bus. Når vi alle er installeret i bussen kører vi sydpå. Der er langt til Mejdal, så vi gør holdt i Ålestrup, hvor vi skal have middag på »Hotel Hvide Kro«, bestående af gammeldags oksesteg med tilbehør og æblekage. Når vi har indtaget middagen kan vi nok holde ud til vi er hjemme i Mejdal, hvor vi lander først på aftenen, efter en forhåbentlig lige så god tur som vi plejer at have.  

Pris / tilmelding:

Vi kan max. være 50 deltagere, så »FØRST TIL MØLLE!«

 

I prisen for turen er: Rundstykker, entre til Nordsø akvariet, middag, overnatning og morgenmad på Hotel Herman Bang, sejltur til og rundtur på Læsø, middag på Hotel Hvide kro med hovedret og dessert og bus.

 For medlemmer af »G. I. K. MEJDAL ONSDAGSKLUBBEN«: 1.200,- kr.

NB: Tillæg for enkeltværelse 200,- kr.  

( For ikke medlemmer er prisen + 100,- )  

Tilmeldingen er bindende og skal ske senest:

 ONSDAG DEN 1. AUGUST!  

 Bemærk: Betaling ved tilmelding eller senest den 1.august!   

Til toppen Tilbage til nyhedssiden Tilbage til arkiv