|
|
Forret
|
Ingredienser: |
Antal personer: 4 |
|
4 stk. |
toast- el. franskbrød |
|
4 sk.. |
skinke 4 - 5 mm tyk |
|
1 ds. |
aspargessnitter |
|
8 stk. |
Brunch pølser evt. cocktailpølser |
|
4 stk. |
salatblade |
|
3 stk. |
æggehvider |
|
1 spsk. |
sød fransk sennep |
|
2 spsk.. |
mayonaise |
|
salt og peber |
Fremgangsmåde: |
||
Hæld
vandet fra apargessnitterne og læg dem til tørre på køkkenrulle.
Pisk æggehviderne MEGET stive, vend mayonaise og sennep i. Flæk pølserne
på langs, læg en skive skinke på brødet, derefter |
Tilbage til arkiv Til top Til opskriftindex
Ingredienser: |
Antal personer: 4 |
|
1 stk. |
kylling 1300 - 1500 gr. |
|
25 gr. |
margarine |
|
4 stk. |
bagekartofler |
|
Herpes de provence + salt og peber |
||
Salat: |
|
|
1 stk. |
icebergsalat |
|
1 stk. |
mango |
|
½ stk. |
agurk |
|
10 stk. |
cherrytomater |
|
250 gr. |
champignon |
|
Dressing: |
||
1 spsk. |
balsamicoeddike |
|
2 spsk. |
olie |
|
1 spsk. |
acaciehonning |
|
½ stk. |
citron |
Fremgangsmåde: |
||
Del kyllingen i 4 stykker, krydr med salt og peber på indersiden af
stykkerne. Smør et
ildfast fad og læg stykkerne heri med skindsiden opad, kryd med salt og
peber og herpes de provence. Sæt fadet i ovnen 180º i 60 min., vask
kartoflerne pak dem i folio og sæt dem på en plade sammen med, (også
i 60 min.) Salat:
Pluk eller skær sataten, skræl mangoen og skær den i skiver og
derefter i terninger ca. 1½ cm., flæk agurken og skrab kernerne ud, flæk
en gang mere og skær den i 5-6 mm. skiver, halver tomaterne, del
champignoner i kvarte eller mindre hvis de er store. Bland det hele i en
salatskål og hæld dressing over lige før servering. Dressing:
Pres saften af citronen i en skål og bland med de andre ingredienser,
smag til med salt og peber og lad det trække i ½ time, gerne i køleskab.
Til dressingen kan evt. tilsættes et fed presset hvidløg.
|
Tilbage
til arkiv Til top
Til
opskriftindex
Vil
du vide mere? Så spørg Bent 9740-3560 eller Mogens 9742-4767.