|
|
Juletur til: Højer Sluse – Husum & Borris
Onsdag
den 1. December 2010 Kaffe
& rundstykker På
vej mod det store udland, finder vi et sted hvor vi indtager vor
formiddagskaffe. Klubben
giver rundstykker, kaffen medbringer du selv! En god gerning, kan godt gentages, så vi indtager igen vor frokost ved Thoma & Tappe, vi får ikke den samme menu, men en magen til, sidste års succes. Prisen er godt nok steget lidt, men frokosten er helt sikkert alle pengene værd. Derefter kører vi til Husum og ser på Juleudstilling. Det er en speciel og rigtig hyggelig by, hvor havnen er næsten tørlagt ved ebbe. Kirken er en kopi af Vor Frue Kirke, den er også tegnet af den samme arkitekt (C. F. Hansen). Når vi har set lidt på byen kører vi til Süderlügum, hvor vi gør årets uundværlige indkøb. Vi plejer at få en god dansk middag på hjemvejen. I år bryder vi traditionen og skal have en »Kinesisk Luksusbuffet« på Bundgårds Hotel i Borris. (den er ikke bestilt ved »Carl Ejner Booking«). Pris / tilmelding Vi kan max. være 50 deltagere, så »FØRST TIL MØLLE!«
Pris for bus, rundstykker, den gode frokost på »Højer Sluse«
, og kinesisk luxusmenu på »Bundgaards Hotel
« i Borris, er eks. drikkevarer: for medlemmer af »ONSDAGSKLUBBEN MEJDAL«
: 400,- kr.
( For ikke medlemmer er prisen + 100,- ) Beløbet kan overføres til Nordea på konto: 9585-8893104640 Husk at angive navn ved overførsel! Tilmelding og samtidig betaling senest d. ONSDAG DEN 24. NOVEMBER.
Efter
d. 24. november refunderes indbetaling kun hvis der er venteliste.
Program for dagen:
Tiderne er ca. tider, der kan muligvis blive mindre ændringer undervejs.
Frokost på Højer Sluse Med sild (og de er store), fiskefilet, tarteletter, skinke med asparges, ost og frugt. Alt er hjemmelavet. Aftenmenu på Bundgaards Hotel Kinesisk Luxus Buffet
Peking suppe - 4 kødretter - forskellige saucer - stor salatbar - stegte nudler - stegte ris - kylling i karry - kylling m. cashew-nødder i chilisauce - kødboller i karry - oksekød m. chilisauce - oksekød m. thailandsauce - stegte
grønsager - stegt svinekød i sursød sauce - andesteg - stegte fisk i sursød chilisauce - stegte muslinger - krebsehaler - dybstegte kyllingevinger - indbagt kylling - indbagte blæksprutter - indbagte kongerejer - stegte ribben m. barbeque sauce - hjemmelavet kyllingespyd - indbagt krabbekød - frikadeller - forårsrulle - rejechips - pommes
frites. Dessert
|