|
|
OpskriftindexOpskriftindex
opskrift
Forrett80
|
Ingredienser: |
Antal personer: 4 |
|
ca. 300 gr. |
røget mørbrad |
|
1 stk. |
mango |
|
1/2 stk. |
agurk |
|
1 stk. |
snack peber |
|
1 ps. |
ris |
|
1/2 stk. |
appelsin |
|
1 spsk. | kokosmel | |
2 stk. |
æg hårdkogte |
|
4 stk. |
cherry tomater |
|
spsk. |
olie |
|
bredbladet persille til pynt |
||
1/2 bdt. |
purløg (evt. brøndkarse) |
|
salt & peber |
Fremgangsmåde: |
||
Kog de vilde ris efter anvisningen på posen. Lad dem køle af. Skær mørbraden i helt tynde skiver, del æggene og tomater i ¼ på langs. Skræl mangoen og skær frugtkødet i små tern. Skrab kernerne ud af agurken og peberen, skær i små tern. Snit purløg fint. Rør mango,
agurk, peber, purløg, de kolde kogte ris og kokosmel sammen med olie, appelsinsaft, smag til med lidt salt og peber. Fordel salaten på 4 tallerkner, pynt med æg, persilleblade og tomater, fordel mørbradskiverne ovenpå.
|
Tilbage til arkiv Til top Til opskriftindex
Ingredienser: |
Antal personer: 4 |
|
4 stk. |
nakkekoteletter i pæn størrelse |
|
2 spsk. |
olie |
|
8 skv. |
chorizo pølse tyndskåret |
|
50 gr. |
revet ost |
|
250 gr. |
champignon |
|
2 stk. |
løg |
|
2 stk. |
gulerødder |
|
2 stk. |
persillerod el. pastinak |
|
2 stk. |
peber rød |
|
1 tsk. |
timian tørret |
|
2 tsk. |
paprika |
|
Sauce: |
||
2 fed. |
hvidløg |
|
1 spsk. |
tomatkoncentrat |
|
2½ dl. |
mælk |
|
2½ dl. |
madlavningsfløde |
|
1 dl. |
bouillon okse |
|
2 spsk. |
majsstivelse |
|
2 ps. |
ris |
|
½ bdt. |
persille |
|
salt, peber & kulør |
Fremgangsmåde: |
||
Rens grønsagerne og skær dem i mindre stykker. Fordel dem i et ildfast fad og vend med olie, krydderier, salt og peber. Steg grønsagerne ved 200º i ca. 30 min. Pisk ingredienserne til sovsen sammen og hæld den over grønsagerne. Steg dem yderligere 15 min.
Krydr koteletterne med salt og peber. Varm olien på en pande og brun koteletterne et par minutter på begge sider. Læg dem og pølseskiverne på grønsagerne. Drys med ost og steg retten yderligere i ca. 15 min. Grønsagerne skal i alt stege ca. 1 time. Drys retten med persille, og servér kogte ris som tilbehør.
|
Tilbage
til arkiv Til top
Til
opskriftindex
Vil
du vide mere? Så spørg Bent 9740-3560 eller Mogens 9742-4767.