Halver bacon skiverne og steg dem sprøde på en pande. Bland mel og bagepulver. Slå æggene ud i en skål, tilsæt sukker, salt, mælk, fedtstof, den revne citronskal, 1 spsk. citronsaft, og
vaniljesukker. Rør det hele godt sammen, evt. med en elpisker og tilsæt mel/bagepulver blandingen. Lad det hvile i køleskab i ½ time.
Varm blinispanden op (mellemvarme) smør hullerne med lidt olie og hæld mellem ½ og ¾ dl. dej i hullerne, Ikke for meget dej, de hæver lidt. Lad dem stege lidt, så kanten brunes, vend dem (med en
træpind) og steg færdig. Når først du er godt i gang, er det ikke nødvendigt at smøre panden hver gang, der er jo fedtstof i dejen.
Serveres med ahornsirup, nogle bruger smør, frugter, is, evt. pisket Mathilde creme. Bacon bruges som snacks tilbehør.
|