Fremgangsmåde:
Bland rasp med salt og peber, pisk æg ned en gaffel i en tallerken. Hæld raspen i en anden tallerken. Dyp koteletterne først i æg, dernæst i rasp. Vent med at stege dem, så de
er klar og varme ved servering. Steg dem i lidt olie på en ret varm pande, et par minutter på hver side, skru ned for varmen og giv dem ca. 3 min. på hver side (afh. af tykkelse), giv dem ikke for meget, så bliver de tørre.
Flæk peberen i 4 dele, fjern frøstok og kerner, skær i max. 1 cm. strimler på tværs. Rens gulerødder og skær i skiver (5-10 mm.). Kom lidt olie på en pande og svits gulerødder i ca. 5 min., hæld løg ved og giv det hele 2 min. mere, hæld peberstykkerne i og giv 2 min. mere.
Kom bouillon i en gryde, tilsæt hvidvinseddike, soya, sukker, ananassaft, tomatkoncentrat, bambusskud (del dem hvis det er store stykker), bring i kog tilsæt de stegte grønsager, fløde og lad det simre i ca. 30 min. De sidste 10 min. tilsættes ananasskykkerne.
Ris koges i letsaltet vand, (se på pakken).
Servering: Koteletter på fad, saucen og ris i skåle.
|