Fremgangsmåde:
Rens porren og skær den i skiver, rens gulerødder og skær i tynde skiver, pil løg og skær i tynde både, rens peber og skær i små tern. Kom lidt fedtstof på en pande og svits først gulerødder (tager længst tid), kom derefter porre og løg ved og svits yderligere nogle
minutter. Kom de svitsede dele i en gryde. Fjern stilksåret i de skyllede tomater, skær dem i mindre tern. Kom lidt fedtstof på panden og svits kødet til det skiller. Kom kødet i gryden til rodfrugterne, tilsæt bouillon (blandet med soja), hvidløg, krydderier, pebertern og tomatertern, lad
det småsimre under låg i ca. 15 min. Inden servering smages retten til med salt og peber efter smag og temperament.
Skræl kartofler og kog dem møre i letsaltet vand.
Har du evt. nogle rester af andre rodfrugter i køleskabet, kan du sagtens bruge dem i retten også.
Gunners egen opskrift. (næsten)
|