Fremgangsmåde:
Start med at komme 2½ dl. vand i en lille gryde,
kom også væden fra asparges i, smuldr bouillon terningen og kom også
den i. Rens gulerødder og skær i små tern (max. 1 cm.). Skyl
kyllingestykkerne og skær dem i ca. 1 cm. stykker, er de tykke skal de
måske flækkes hvor de er tykkest. Drys med lidt peber og en smule
salt. Kog vandet op, til terningen er opløst, kom kødet, løg og
gulerodstern i og lad det småsimre i ca. 15 minutter til det er
gennemkogt. Del indholdet
gennem et dørslag (du skal bruge væsken). Smelt 25 gr. smør i gryden
og tilsæt 1 spsk. mel, rør det godt sammen og hæld »suppen« i.
Juster evt, konsistensen med mælk. Kog sovsen godt igennem og tilsæt kød,
gulerødder og asparges, og smag til med salt og peber.
Varm skallerne i ovnen i nogle få minutter (lægges med bunden
opad). Fordel fyldet i skallerne.
Pynt: I
stedet for en tot persille, laver vi lidt kreativ pynt i gul, rød og grøn.
Skær (evt. på mandolinjern) strimler af agurkestykke, tomat og
peberfrugt. Skær derefter tern af strimlerne og pynt f. eks i en »Mercedes
stjerne«, i en 3 farvet cirkel, eller måske noget helt andet. Gider du
ikke at eksperimentere, kan du blande det hele og drysse det ovenpå
fyldet.
|