Fremgangsmåde:
Halver
kartoflerne, så der bliver så store flader som muligt. Rids skærefladen
i tern, ca. 1 cm. dybt. Bland ½ dl. olie med 1 tsk. salt, ½ tsk. peber
og 1 tsk. basilikum, pensl ridserne med blandingen, sæt kartoflerne på
en bageplade med bagepapir med skærefladen opad. Sættes i ovnen ved
200° i ca. 45 min. afh. af størrelse. Pensl evt. en gang mere
undervejs.
Kylling: Kom
yoghurt i en plastpose sammen med soyasaucen bland det sammen og smag
til med lidt salt og peber, kom kyllingestykkerne i og vend dem godt
rundt. Lad stykkerne ligge i ½ time, vend af og til. Tag en dyb
tallerken, knus cornflakes (så de bliver ca. halveret), vend kødet i så
det bliver belagt overalt, læg dem på en bageplade med bagepapir og sæt
i ovnen sammen med kartoflerne, skal nok have ca. samme tid som
kartoflerne, vend dem en gang undervejs, så de bliver pænt ensartede.
Coleslaw:
Kom
yoghurt i en skål, bland sennep, løg, honning og vineddike i og rør
det hele godt sammen. Rens og riv guleroden i skålen (groft), fjern
stilk og kærnehus og riv også æblet i, fjern det yderste lag af kålen
og snit meget fint, selleristilken skæres i meget tynde skiver, rør/bland
det hele sammen og smag evt. til med salt, peber og måske sukker.
|