Fremgangsmåde:
Løgene pilles,
halveres og skæres i skiver. Kom lidt olie på panden og smid løgene i. Tag en
1/2 kop vand og 2 tsk. eddike, 1 tsk. salt og 1/4 tsk. peber, ryst det sammen og
hæld det over løgene, læg låg på panden, giv løgene 5 min. m. låg, tag så
låget af og steg til vandet er fordampet, skru ned til under halv varme, rør jævnligt
i løgene til de får en fin lysebrun kulør. Tag dem fra og hold den varme i
ovnen ved godt 100°
Rens del og steg
champignoner, må gerne tage lidt farve, steg perleløgene med til
sidst.
Leveren renses for hinder og skæres i skiver ca. 1 cm. tykke. Bland mel
med salt og peber. Vend leveren i heri. Steges på panden i lidt olie,
4-5 minutter på hver side.
Kog
panden af med 2 dl. vand (eller resten af bouillonen fra forretten),
tilsæt fløden, jævnes om nødvendigt, tilsæt champignon, kulør og
smag til med salt og peber, kom leveren i.
Serveres med de bløde løg
ovenpå.
Kartofler
renses og koges og serveres til, evt. m. rødbeder som tilbehør.
|