Fremgangsmåde:
Skyl kyllingestykkerne og tør dem med
køkkenrulle. Skær det spidse stykke af og læg ovenpå. Krydr dem med salt og
peber.
Smør brødet med lidt
smør på den ene side og rist skiverne med smørsiden opad.
Skær roden af porren, skær et stykke af porren fra
bunden på længde med kyllingefileten. Rids porren på langs, så du
får 4 »rør«,
skær resten af porrestykkets, måske mere, i ca. 1 cm. strimler på langs. Læg
nogle af de tynde strimler i bunden af røret, læg kyllingestykket ovenpå og
læg flere strimler rund om kødet, luk røret så stramt som muligt. Tag 2 stykker
bacon og læg dem i forlængelse af hinanden, skal overlappe et par cm. i
samlingen, rul så bacon stramt om porrerøret og læg rullerne i et ildfast fad.
Sættes i en 200° varm ovn i ca. 20 min., eller til bacon tager farve.
Smør nu
det ristede brød med lidt smør, og et lag pesto efter smag. Vend rullerne en
halv omgang, sæt brødet i ovnen på en plade ved siden af rullerne, med pestoen
opad, når rullerne er færdigbrunede tages det hele ud af ovnen, brødet lægges
på en desserttallerken, flæk rullerne på langs og læg dem på brødet og
forretten er klar til servering
|