Fremgangsmåde:
Gnid kødet med salt og peber. Pil
løgene og snit dem i mindre tern, rens og del champignoner. Brun en
klat smør i en stegegryde/pande. Brun kødet på alle sider. Tag kødet
op og svits løgene så de tager lidt farve. Læg kødet tilbage i i
gryden, tilsæt øl, laurbærblade og halvdelen af bouillonen, læg låg
på og kog i ca, 15 min., vend så kødet en kvart omgang, kog igen i 15
min. vend på samme måde til kødet har fået en hel omgang. Sæt
stegetermometer i og når det viser 65-70°, er kødet færdigt. Tag
kødet op og pak det ind i et par lag stanniol.
Steg champignon i en lille gryde, i en klat smør, til de tager lidt
farve.
Kom fløden ,
champignon
og resten af bouillonen i stegegryden, bland lidt maizena
med vand i en sovseryster. Bring saucen i kog og tilsæt jævningen til
tykkelsen er tilpas. Smag til med salt og peber.
Kom perleløgene i et dørslag, skyl dem og lad dem dryppe af. Smelt
3 spsk. sukker på en lille pande og lad det smelte, tilsæt så ca. 50
gr. smør og lad det bruse af, kom så løgene i og ryst panden så de
bliver ensartede og pænt brune.
Kartofler renses og koges, gulerødder renses, skæres i mundrette
stykker og koges. Bønner tilberedes efter anvisning på posen.
Kødet skæres i ca. 1 cm. skiver og anrettes på et fad, sammen med
gulerødder,bønner og perleløg. Kartofler og sauce i
skåle.
|