Forret   228
Print Opskrift i PDF
Bruschetta med champignon


           For større billede        klik her             

 

Ingredienser: 

Antal personer: 4

4 skv.

Franskbrød

250 gr. Champignon
125 gr. Mascarpone

Smør

50 gr.

Bacon

1/2 stk. Løg
Salatblade

 

Fremgangsmåde: Rens champignon og del i skiver (evt. med en æggedeler). Rist bacontern lidt på panden og læg dem til side. Steg så champignon, i ganske lidt fedtstof, når vandet er fordampet og de tager lidt farve, smides bacontern og løg i og steges et par minutter, løgene behøver ikke at blive stegt, de må gerne være »lidt rå«. Tilsæt så nogle få spsk. madlavningsfløde, som lidt lim, så du bedre kan stable fyldet på brødet.

Brødskiverne smøres med lidt smør og ristes på brødrister eller pande først med smørsiden opad, derefter på den anden side, så skiverne er sprøde. Smør så et pænt lag mascarpone på brødet, fordel svampeblandingen på brødet.

Anret på desserttallerkner. Læg et eller 2 salatblade og de fyldte brødskiver ovenpå.

 

        

Tilbage til arkiv     Til top   Til opskriftindex

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Hovedret   225
Print Opskrift i PDF
Fiskepakker m. aspargeskartofler


For større billede        klik her              

 

Ingredienser:

 

Antal personer 4

Ca. 8-900 gr. Hvid fisk (torsk, sej, eller lignende)

800 gr.

Aspargeskartofler

250 gr. Smør

2 stk.

Løg

2 stk.

Tomater i skiver

2 stk.

Porrer

1 stk.

Gulerod

1 stk.

Citron
Persille
200 gr. Rejer
125 gr. Baconskiver
8 stk. Asparges
50 gr. Rødbeder syltede

 

Fremgangsmåde: Lav 4 pakker af dobbelt stanniol, kom en tsk. olie på. Pil løg og skær i tynde skiver. Gulerod og porrer renses, skæres i 5 cm., stykker og derefter i tændstikstykke strimler. Kog strimlerne i 5 min. og lad derefter dryppe af i et dørslag. Rødbeder skæres i  små tern. Fordel så gulerod, rødbedetern og porrestykkerne på de 4 pakker, fisken lægges ovenpå, drys rejer ovenpå fisken, drys med salt og peber, tomatskiverne ovenpå, citronen skæres i skiver og lægges sammen med. Til sidst lægges en tot persille og en pæn klat smør på og pakkerne lukkes ved at rulle kanterne samme, først på den lange led og til sidst enderne, husk pakkerne skal være helt tætte. Sættes i en 200° varm ovn i 20 min.

Tag 2 asparges og rul bacon om, steges på en pande så de pænt lysebrune.

Kartofler vaskes, koges og pilles.

Læg en pakke på en tallerken til hver, smørsovsen er i pakken, asparges som tilbehør og kartoflerne til.

 

Tilbage til arkiv      Til top   Til opskriftindex

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilbage til arkiv     Til top   Til opskriftindex

Vil du vide mere? Så spørg Bent 9740-3560 eller Mogens 9742-4767.