Fremgangsmåde:
Pisk mel, mælk, salt og olie, lad det hvile i ca. ½ time. Beklæd en
bradepande
med bagepapir og fordel dejen jævnt herpå. Bages i ovn, ikke varmluft, ved 200°
til den bliver let gylden. Lad den afkøle.
Læg så 2 baner film på bordet, (filmen skal buges som indpakning af rouladen).
Vend pandekagen ud midt på filmen og fjern bagepapiret. Kom rejerne i en lille
pose, kom saften af en ½ citron ved og bland godt. Så skal vi have fyld på.
Begynd fra den ene ende med en stribe mayonnaise, del de hårdkogte æg på langs
og tværs og fordel dem på mayonnaisen, drys med lidt friskkværnet peber. Læg så
en stribe mayonnaise midt på pladen og plant rejerne i den. Bland så ost, saft
fra resten af citronen og creme fraiche og læg i striber lige som æg og rejer. På
en stribe lægges så løg, en anden gul peber, der er skåret i 5 mm. tern, gør det
samme med den røde peber. På en af striberne fordeles peberroden. Del så laksen
i smalle strimler der lægges i mellem striberne, drys lidt rævehalesauce på et
par af lakserækkerne, pynt med den klippede purløg og rul rouladen forsigtigt
og stramt sammen, luk enderne som et bolsje og læg i fryseren i mindst ½ time.
Klip salat i fine strimler læg ca. 2 cm. rouladeskiver ovenpå, giv evt.
en skive flûte til.
Spis i små bidder og du får en ny smag i hver bid.
|