Tilbage
til arkiv Til top
Til
opskriftindex
Ingredienser
mørdej:
Antal
4 4
stk.
Kylling
overlår
4
stk.
Kylling
underlår
200
gr.
Gulerødder
1
stk.
Porre
250
gr.
Champignon
1
stk.
Løg
1
stk.
Tomat
stor
1
kg.
Kartofler
(små gerne vaskede)
125
gr.
Smør
Salt,
peber og herpes de provence
Fremgangsmåde:
Rens champignoner og skær dem i halve el. kvarte. Rens porre og gulerødderne
og skær i skiver på 15-20 mm. Pil løg og skær i tynde både, tomaten halveres og
skæres i tynde skiver. Tag et ildfast fad, smør det med et par spsk. olie, eller for det med staniol,
for at lette rengøringen. Fordel porre, gulerødder, tomat og løg i bunden. Tilbage
til arkiv Til top Til
opskriftindex
Tilbage til arkiv Til top Til opskriftindex
Tilbage til arkiv Til top Til opskriftindex Vil du vide mere? Så spørg Bent 9740-3560 eller Mogens 9742-4767.
|